Dr. Michael Laitman

A sötét pincéből való kijutás módja, az hogy Fényt viszünk a pincébe

A személy, aki a spirituális előrejutást keresi, úgy érzi, mintha egy pincében ülne, teljes sötétségben, és ki akar onnan menekülni. Azonban nincs hova mennie. Be kell hoznia a Fényt abba a sötét pincébe ahol most van.

Az egész emberiség ebben a pincben van, és minden menekülésre irányuló kísérletünk büntetést von maga után. Azonban a büntetések nem azonnal érkeznek. Úgy tűnik, hogy lehetőséget kapunk a menekülésre, hogy kijöhessünk, de utána egy fájdalmas csapás ér minket. És mindez folytatódik tovább, amíg meg nem látjuk a kapcsolatot menekülési kísérleteink és a csapások között.

Ez nem egyszerű dolog. Mi egy globális, integrált, zárt rendszeren belül létezünk, ahol a bűneinkért járó büntetés nem azonnal jelenik meg. Valójában a büntetés látszólag teljesen más irányból érkezik. Ez azért történik, hogy fokozatosan felfedezzük, hogy a teljes Univerzum egy összefüggő rendszer, melyben mi örökkévalóan létezünk.

(a reggeli lecke alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.