Dr. Michael Laitman

Amikor a rejtettség megszűnik

Ha a személy követi a szükséges feltételeket: eredeti hiteles Kabbala könyvekből tanul, megfelelő tanárral rendelkezik a megfelelő környezetben, és kellő erőfeszítéseket fektet be, akkor a lelke hozzákapcsolódik a spirituális világhoz. Ezt a kapcsolatot a Körbevevő Fény hozza létre, és mindez oly módon befolyásolja a személyt, hogy egyre újabb benyomásokat kap. Ezek a benyomások idővel egyre erősebbek lesznek, amíg a megfoghatatlan Körbevevő Fény érzékelése a teljesen nyilvánvaló Belső Fény érzékelésévé változik.

Bár a személy egy olyan vággyal indul, mely csak egy apró pontként jelentkezett a Teremtő felé aspirálva, most egy teljesen új valóságot kezd el érzékelni ezen a vágyon keresztül. Ebben az új érzékelésben fogja fel azt a Fényt, ami mostmár teljesen nyilvánvalóvá vált számára. De ez ugyanaz a Körbevevő Fény, mely előzőleg egy felfoghatatlan, rejtett módon ragyogott rá.

A személy így elkezdi látni a Fény cselekedeteit, és úgy dolgozik vele, mint egy partnerral. A rejtettség és felkészülés periódusa végéhez ér, és a személy elkezd a spirituális világ tiszta érzékelésével cselekedni.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,621 seconds.