Dr. Michael Laitman

Találkozó egy olyan bölcsességgel, mely új életet mutat meg nekünk

Kérdés:

Mit mondhatok egy olyan személynek, aki kétségekkel van tele azzal kapcsolatban, hogy részt vegyen-e egy bemutatkozó Kabbala előadáson? Mit kaphat egy egyszeri Kabbalával kapcsolatos találkozó alatt? Mit képes ez a bölcsesség adni, akár egy egyszeri érintkezés alapján?

Válaszom:

Könnyen lehetséges, hogy ez alapján az egyszeri találkozó alapján a személy a lehető legnagyobb ajándékot adja saját maga számára, mivel felfedezi élete útját, értelmét. Figyelemmel kísérjük életünket a kezdetektől, születésünktől kezdve, de ha megértenénk az egész folyamatot, akkor az élet végétől számolnánk vissza, hogy megtudjuk mennyi időnk maradt még hátra.

A személy aki találkozik a Kabbalával, Fényt hoz az életébe, és ez a Fény az egyetlen a valóságban létező pozitív erő. A személy ezáltal elkezdi látni, hogy minden ok-okozati összefüggések alapján történik, és minden problémáját elezdi megfelelő fényben látni – amint azok a cél felé irányítják őt. A Kabbala erőt és értelmet adnak ahhoz, hogy sorsát befolyásolja. Megadja az embereknek a Felső Fényt, és azt is megtanítja neki, hogyan képesek azt irányítani (a megfelelő korlátokon és körülményeken belül). Mindez az első találkozás alkalmával kezdődik meg.

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

62 queries in 0,810 seconds.