Dr. Michael Laitman

Találkozó egy olyan bölcsességgel, mely új életet mutat meg nekünk

Kérdés:

Mit mondhatok egy olyan személynek, aki kétségekkel van tele azzal kapcsolatban, hogy részt vegyen-e egy bemutatkozó Kabbala előadáson? Mit kaphat egy egyszeri Kabbalával kapcsolatos találkozó alatt? Mit képes ez a bölcsesség adni, akár egy egyszeri érintkezés alapján?

Válaszom:

Könnyen lehetséges, hogy ez alapján az egyszeri találkozó alapján a személy a lehető legnagyobb ajándékot adja saját maga számára, mivel felfedezi élete útját, értelmét. Figyelemmel kísérjük életünket a kezdetektől, születésünktől kezdve, de ha megértenénk az egész folyamatot, akkor az élet végétől számolnánk vissza, hogy megtudjuk mennyi időnk maradt még hátra.

A személy aki találkozik a Kabbalával, Fényt hoz az életébe, és ez a Fény az egyetlen a valóságban létező pozitív erő. A személy ezáltal elkezdi látni, hogy minden ok-okozati összefüggések alapján történik, és minden problémáját elezdi megfelelő fényben látni – amint azok a cél felé irányítják őt. A Kabbala erőt és értelmet adnak ahhoz, hogy sorsát befolyásolja. Megadja az embereknek a Felső Fényt, és azt is megtanítja neki, hogyan képesek azt irányítani (a megfelelő korlátokon és körülményeken belül). Mindez az első találkozás alkalmával kezdődik meg.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,656 seconds.