Dr. Michael Laitman

Gyermekeink egy fantasztikus időszakban élnek

A ma a Kabbalához elérkező fiatalok alapján megítélve, nem hiszem, hogy ugyanazon a hosszú és nehéz úton kell áthaladnunk, mint a múltbéli Kabbalistáknak. Azoknak, akik ma kezdik spirituális korrekciójukat könnyebb útjuk van. Már készen állnak minderre, és mi előkészítettük a világot számukra!

Olyanok, mint egy újszülött: mire is képesek az újszülöttek? Nem sokra. De a szülők minden megadnak nekik, amire szükségük van, mint ételt és játékokat. De mije van egy olyan gyermeknek, aki a dzsungelban született? Nehéz körülmények között nő fel. Ma már egy 10, 15 éves gyerek pontosan tudja, hogyan kell a mobil telefonokat, és a számítógépet használni, sokkal inkább, mint a felnőttek. A mai gyerekek egyszerűen kiismerik magukat világunkban.

Azonban én, a felnőtt, aki mindezeket az eszközöket alkottam számukra, nem tudom őket olyan jól használni, mint gyermekeink. Ez azért van így, mert ők már ebbe születtek bele, annak ellenére, hogy semmit sem ők készítettek! Akkor hogyan lehetséges, hogy ilyen jól kiismerik magukat? Nem nekem kéne mindezt jobban tudnom, hiszen én készítettem őket? Nem! És mindennek az oka az, hogy a gyerekek már belsőleg fel vannak készülve, a lelkek közötti kapcsolatok jóvoltából. Ezért van az, hogy tudatalatt megértenek, és éreznek mindent. Minden egyszerű és világos számukra, és ezért van az, hogy igazából nincs mit tanítanunk nekik.

Ezért van az, hogy a fiatal generációnak nem lesz hosszú felkészülési időszakra szüksége ahhoz, hogy belépjenek a spirituális világba.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.