Dr. Michael Laitman

A Kabbala terjesztése világszerte a Messiás kürtje

Kérdés:

Rengeteg erőfeszítés történik manapság a Kabbala terjesztésének irányában. Világszerte egyre többb ember kapja a meg a megfelelő feltételeket a korrekcióhoz, szóval akkor miért nem látunk változásokat a világban?

Válaszom:

Igaza van: az egész történelem folyamán soha nem volt ilyen kedvező alkalmunk a spirituális korrekcióra. Még egy speciális Kabbala TV csatornával is rendelkezünk Izraelben! Az emberek rendelkeznek az összes eszközzel, és csak a választást kell meghozniuk, hogy használatba vegyék őket.

Azonban meg kell értsük, hogy az emberek vágyait a Fénynek kell befolyásolnia. És bár a Fény hatása nagyon erős, az ugyanakkor fokozatosan jelentkezik, és még sok cselekedetnek kell lezajlania a vágyon belül. Ez még akkor is így van, amikor egy nagyon gyors számítógépünk van, nem számít mennyire le akarjuk csökkenteni az alkotórészek közötti távolságot, és megnövelni az elektromos impulzusok frekvenciáját, a működés továbbra is időt vesz igénybe, mivel több milliárdnyi akciónak kell belül megtörténnie.

Azt hiszem, hogy az elmúlt év alatt az emberiség nagyon pozitív változásokon ment keresztül. A 2008 szeptemberétől 2009 szeptemberéig tartó időszakot a “Gyűlölet Éve”-nek nevezték el Izraelben. Ez egy jó dolog, mert mindez azt jelenti, hogy az emberek elkezdték megérteni, hogy viszonyainkat a gyűlölet jellemzi, irányítja jelenleg.

Ez a felfedezés csakis a Fény hatása alatt jelenhetett meg. Az emberek végre elkezdték megérteni, hogy a Kabbala az nem misztikum, valamilyen rituálék végzése, vagy egy “Pulsa Denura” átok, hanem életünk korrekciójának a módszere itt és most, ebben a világban. Az emberek kezdik megérteni, hogy a Kabbala az egy komoly, valódi tudomány, mely segíthet családok összetartásában, hogy visszaállítsuk a természet egyensúlyát, kijussunk a világ válságból, és elkerüljük a bármikor bekövetkezhető ökológiai katasztrófát.

Sikerült eloszlatnunk nagyon sok misztikus nézetet a Kabbala bölcsességével kapcsolatban, és ez a világot nagy mértékben előremozdította. Csakis a Kabbala terjesztése mentheti meg a világot.

Amennyiben a Kabbala elterjed az emberek körében, akkor elkerülhetjük a katasztrófákat, megérdemeljük mind ezt, mind a következő világot, és mindezek a világok eggyé olvadnak majd. Baal HaSulam a Kabbala terjesztésére úgy utal, mint a Messiás kürtjére az egész világ számára. Minden rajtunk múlik!

(a reggeli lecke első részéből a 8.-ik Samati cikk alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,620 seconds.