Dr. Michael Laitman

Egy királyi lakoma vár ránk

Az egész előrehaladásunkat vágyaink érzékenysége határozza meg, vagy azok a tulajdonságok, amiket vágyunkon belül felfedezünk. Vágyaink erősítése nem teszi azokat nagyobbá. A vágy fejlődése az minőségi, nem mennyiségi.

Amikor a spirituális világba való belépésre készülünk, a begyűjtött benyomások minőségére kell koncentrálnunk, mivel azok tulajdonsága határozza meg vágyunk tulajdonságait. A vágy legfontosabb jellemzője nem a mérete, hanem annak iránya, érzékenysége a cél iránti fókuszáltsága, hogy “mit tartok a legfontosabb dolognak”? Ennél fogva a feladatunk az, hogy vágyunkat megfelelővé tegyük, és amikor az megfelelővé válik a beteljesülés azonnal megjelenik benne.

Szóval a legfontosabb dolog az, hogy a vágy teljes fokát megszerezzük, hogy megfelelő étvágyat építsünk fel a Teremtő által készített lakoma iránt. Egy királyi lakoma várakozik ránk, a világ minden finomságával, jóságával együtt. Abban a pillanatban, hogy vágyunk egyezik a beteljesüléssel, azonnal megérezzük magunkon belül a beteljesülést. Igazából az már most is megtölt minket, de egyenlőre rejtve működik az edényen (Kli) belül.

(a reggeli leckére való felkészülés alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,627 seconds.