Dr. Michael Laitman

A hiteles Kabbala könyvek lenyűgöző ereje

A Kabbala tanulása által a személy elkezdi felfedezni, hogy az egész valóságot a Teremtő szervezte meg annak érdekében, hogy a személy képes legyen az Ő összes cselekedetét felfedezni annak a szabálynak megfelelően, hogy: “A Fény előnyös hatása a sötétségből lép ki.”

Minden egyes pillanatbna egy új állapotba vagyunk dobva, és míg abban vagyunk követelnünk kell a Fényt, hogy megszerezzük a spirituális elmét, és megértést. Az egyetlen dolog amire szükségünk van, az a Fény iránti aspiráció, minden felénk érkező helyzet és körülmény felett. A személynek csak arra kell gondolnia, hogyan helyezze magát ennek a láthatatlan Fénynek a hatása alá, és cserébe a Fény a világ egy új képét fogja benne megjeleníteni.

Ez képesnek kell, hogy legyen velünk megértetni mennyire fontosak az eredeti, hiteles Kabbala könyvek. Végül is egy valódi Kabbalista által írt könyv nélkül, soha nem lehetünk képesek a Korrekció Fényét magunkra vonni. Így hálásnak kell lennünk olyan Kabbalistáknak, mint Báál HaSzulam, aki ránkhagyta könyveit. Egyszerűen nincs más erő, mely képes velünk megszereztetni a spiritualitást, amikor tanulunk és magunkra akarjuk vonni a Fényt, mely aztán befolyásolhat bennünket.

És a Kabbalisztikus forrásnak nem feltétlenük kell lennie könyvnek. Ugyancsak tanulhatunk az Interneten keresztül, vagy nézhetjük a Kabbala TV csatornát, mivel az összes tanításban és a leckéken használt forrásanyagunk az eredeti, hiteles forrásokon alapulnak. Még akkor is, ha a személy nem érti a nyelvet amit éppen hallgat, a legfontosabb dolog az, hogy együtt legyen a többiekkel, és vágyjon a Korrekció Fényére. Nem számít mennyire ismerjük a teóriát. csak az fontos, hogy megpróbáljunk belehatolni a tanult anyagba az érzéseinkkel.

Amennyiben a személy minden helyzetben magára vonja a Felső Fényt, minden gondolatával és vágyával, akkor képes magát korrigálni. Ezen múlik korrekciójának sebessége és nagysága.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.