Dr. Michael Laitman

Az egyetlen dolog amire szükségünk van, az a Fény mely szívünkben található pontunkat befolyásolja

Amikor a szívben található pont megjelenik bennünk, akkor tovább fejleszthetjük azt a Fény behatásával, mivel a Fény az, ami kiváltja abból az adakozás tulajdonságát. Én a testem életét élem, és csak egy pont létezik bennem, mely hajlandó a spirituális világgal, a spirituális Fénnyel egybeolvadni. A feladatom az, hogy létrehozzam a kapcsolatot a Fény és eme pont között.

Csak a Fény képes behatolni önző vágyaim (szívem) közé, és megérinteni a szívben található pontot. Ezért van az, hogy minden erőfeszítésemet arra kell irányítsam, hogy a Fényt ehhez a ponthoz vezessem. Nem pontosan értem még, hogyan is működik mindez: ez olyan dolog amit majd később megértek. Azonban most haladásom azáltal történik, hogy a Fényt a ponthoz vonzom.

A Teremtő teremtette a gonosz hajlamot, az önzőséget, a szívemet, és azon belül – a szívben található pontot. Pontosan ennek a pontnak az érdekében történt, hgy a korrekció ereje, a Fény elő lett készítve. Szóval viselkedjünk olyan módon, hogy a Fény munkálkodhasson rajtunk. Ezenkívül minden más teljesen értéktelen, érdektelen.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,588 seconds.