Dr. Michael Laitman

Minden reggel ébredjünk fel a megfelelő gondolatokkal

Úgy tűnik számunkra, hogy önzőségünk állandóan legyőz minket, és kitöröl minden előzetes erőfeszítést, arra kényszerítve minket, hogy mindent újra kezdjünk a sötétségből, ahogy írva van: “…este volt, és most reggel van…” Azonban fel kell készülnünk az éjszakára, annak érdekében, hogy attól mindent megszerezzünk, ami hasznos előrejutásunk érdekében.

A személy nem mehet úgy aludni, hogy ne olvasson el legalább egy oldalt egy cikkből. Amennyiben nem tesszük meg ezt, akkor biztosak lehetünk abban, hogy üres álmaink lesznek, és ugyanazokkal a gondolatokkal fogunk felébredni reggel is. Ez mindenkivel megtörténik, függetlenül spirituális megértésétől, és annak szintjétől.

Ezért van az, hogy olvasnunk kell egy kicsit mielőtt aludni megyünk, annak érdekében hogy a megfelelő gondolatokkal ébredjünk fel a lecke előtt. Amit olvasunk az fog keringeni az agyunkban egész éjjel, álmainkkal együtt. Ennek szokásunkká kell válnia.

Mindezt tanáromtól, Rabastól tanultam. Ő mindig a Samati könyvből szokott olvasni alvás előtt.

(a reggeli lecke első része alapján)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,711 seconds.