Dr. Michael Laitman

Legyünk olyanok, mint a gyerekek: próbáljuk elérni a lehetetlent

A legfontosabb az, hogy minden egyes pillanatban egy teljes vágyat érjünk el. Legyünk olyanok, mint egy kisbaba: még akkor is ha a következő pillanatban valami másra vágyunk, ebben a pillanatban, most neki abszolút módon meg kell kapnia azt amit akar. Ez nagyon fontos: hogy csak egy kifejezett dolgot akarjunk, azért kiátsunk fel, és mindig egy teljes vággyal próbáljunk meg élni, azt végsőkig kiaknázva.

Amikor spirituális fejlődésről beszélünk, a teljes vágy sikerünk garanciája! Amennyiben vágyunk nem teljes, akkor az nem tökéletes, és ez azt jelenti, hogy nem egyezik a spiritualitással, mely tökéletes és teljes minden szinten. Ennél fogva, ha a személy a spiritualitásra vágyik, de közben még mindig kompromisszumokra hajlik valamilyen módon, akkor megmarad egész élete folyamán a “mennyek és a föld között”. Nem fog Felülről segítséget kapni.

Amennyiben akár csak egy pillanatra képesek vagyunk inspirációhoz jutni, akkor próbáljunk ebbe az érzésbe mélyebben behatolni, és fejlődjünk a “lehetségesen túl”. Ezek az erőfeszítések fogják létrehozni az imát (MAN) a felemelkedés felé.

Legyünk olyanok, mint a gyermek, mely állandóan nagyobbra akar nőni annál amilyen abban a pillanatban, és mindig olyat próbál tenni, amit azelőtt nem tett! Mindig valamit életében először tesz, mindig valami újat adva és ezáltal előre haladva.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,628 seconds.