Dr. Michael Laitman

Hatásos módon javítsunk életünkön

Amennyiben a személy spirituális munkába kezd, akkor nem érzi magát leterhelve materiális problémákkal, mivel a korporeális élet érzése megnyugszik, és egyensúlyba kerül amikor azt a spirituális érzések azt befolyásolják. A mi világunk csak eredménye a spirituális erőknek, melyek a spirituális világból ereszkednek le világunkba. Minden ami a mi világunkban létezik a Felülről jövő erők által van irányítva. Amennyiben ezeket a Feslő Erőket egyensúlyba hozzuk, akkor a mi világunkban is minden megfelelően kezd el működni.

Amennyiben elkezdjük egymás között a megfelelő kapcsolatokat kiépíteni – hasonlóan a spirituális kapcsolatokhoz, akkor az egész világ, beleértve földi életünket is, egyre inkább egyensúlyba kerül. Másrészről, azáltal, hogy csak jelenlegi világunk szintjén cselekszünk, nem vagyunk képesek bármit is korrigálni, vagy befolyásolni földi életünkben, mivel a világot Felső Erők irányítják.

Szóval csak amikor a korrekciónkon dolgozunk, azon, hogy hasonlóvá váljunk a Feslő Erőkhöz, fognak a Felülről jövő erők az egész világra egyensúlyt hozni. És mi at azonnal érezni fogjuk.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.