Dr. Michael Laitman

Csak kérjünk és kapni fogunk

Kérdés:

Mit tegyek, ha meg akarom kérni a Felső Fényt, mely engem a megszerzés iránti vággyal megteremtett, hogy adja meg nekem az adakozás tulajdonságát is, amennyiben nem tudom, hogyan kérjem mindezt – nem tudom kitől kérjek, és mit is kérjek pontosan?

Válaszom:

A fejlődésünk egy ok-okozati láncolatot követ: ok-cselekedet-végeredmény, mely aztán okká válik a következő cselekedet számára és így tovább. Szóval az a személy mely valódi felismeréshez jut, hogy szüksége van Felülről segítségre, az tudni fogja, hogy mit és hogyan kérjen!

A probléma az, hogy hosszú időt tölt abban az állapotban, amikor látszólag igyekszik valami iránt, és úgy tűnik, hogy mindazt lángoló vággyal akarja. Azonban most mindez csak így tűnik. Ezért van az, hogy nem tudjuk hogyan is kérjünk, és kitől kérjünk. De lényegében nem tudjuk, hogyan nyissuk ki a Kabbala könyveket, és találjuk meg benne a Reformáló Fényt.

Mindezt egy 3 dimenziós képpel is lehet érzékeltetni. Amennyiben felületesen nézzük a képet, mint bármilyen más képet, akkor nem látunk semmit. De amennyiben defókuszálunk egy kicsit, akkor behatolunk a képbe.

Ugyanez igaz a spirituális munkára és a Felső Világ felfedezésére is. Sok erőfeszítésünk hatására, a látásunk új módon fog fókuszálni. Továbbra is nézzük ezt a világot, de hirtelen beléhatolunk majd. Mindez az összes előzetes tettünk következtében történik.

Azonban jelenlegi panaszával kapcsolatban: “Miért van az, hogy kiabálok, de nem figyelnek rám?” Ez egyszerűen azért van, mivel mi még nem igazából kiabálunk. Amikor kéréseink valódi kiáltássá válnak, akkor az azonnal egy olyan okká változik, mely végeredményhez vezet, mely a spirituális világ felfedezése.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,407 seconds.