Dr. Michael Laitman

A Szukkot ünnepének különleges fénye

Kérdés:

Minden ünnepség, fesztivál alatt különleges Felső Fény ragyog ránk. Mi a jellemzője annak a Fénynek, mely a Szukkot ünnepsége alatt érkezik, hogy hogyan tudjuk azt legjobban előrejutásunk érdekében kihasználni?

Válaszom:

Minden spirituális állapot egy bizonyos Fénnyel és vágyakkal áll összefüggésben, melyek egységre lépnek. A Fények befolyásolják a vágyat, azt egy korrigált állapotba hozva egy megfelelő programnak, sorrendnek megfelelően. A megfelelő generáció lelkeinek együtt kell keresztül mennie a korrekción.

Kétféle Felső Irányítás létezik: az általános és az egyéni. Az általános irányítás rétegről rétegre ébreszti fel az edényeket (Kli), a szintjüknek megfelelően. Mindez generációról generációra történik, és a vágyak természetes fejlődését segíti elő, a “maga idejében” (Beito) útjának megfelelően.

És az idő természetes fejlődésének megfelelően egy különleges Fény lép most a világba, mely az embereket együttesen viszi előre. Ezt ünnepségnek, fesztiválnak hívjuk, mely a spirituális gyökér korporeális ágban való megjelenését jelenti.

Ezen túl a személy, melynek spiritualitás iránti vágya egyénileg felébredt, képes saját maga is felhasználni ezt az általános felébresztést. Ez nagyon hatásos, mivel hatalmas tömegű vágy ünnepli a Szukkot ünnepét, legalábbis a szimbólikus, tradícionális értelemben véve.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.