Dr. Michael Laitman

A spirituális életet csakis a többiekkel való kapcsoltunkon belül vagyunk képesek érezni

Kérdés:

Hogyan kell a személynek dolgoznia, amikor a spirituális felébresztést megkapja?

Válaszom:

A környezetével való kapcsolaton kell dolgoznia, feltéve, hogy az hozzá hasonló emberekből áll. A spirituális világot a spirituális vágyunkon belül érezzük majd, melyet más emberek vágyaiból építünk, melyeket a saját vágyunkhoz – a szívben található ponthoz – csatolunk.

Emellett a “pont” mellett semmilyen más spirituális vággyal nem rendelkezünk. Olyanok vagyunk, mint az általános szervezet egy sejtje: önmagában a sejt nem képes életet vagy érzékelést észlelni. Ezért van az, hogy kapcsolatot kell létesítsek a többi sejttel.

Az egész Univerzum az egy szervezet, élőlény: melyet Ádámnak nevezünk. A mi feladatunk az, hogy kapcsolatba lépjünk ezel a közös élőlénnyel. Az élet melyet megérzünk ebben a közös spirituális testben, a magasabb, örökkévaló és tökéletes élet (a Fény) lesz. Ennek az életnek a forrását hívjuk a Teremtőnek.

Mindezt ebben az általános egységes testben érzékeljük, mely a pontokból, vagy sejtekből állnak – a spiritualitás iránt egyéni aspirációkból. Amennyiben nem lépünk ezekkel egységre, akkor soha nem fogjuk érezni a spirituális életet.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.