Dr. Michael Laitman

Fájdalommentes megszületés a spirituális világba

Kérdés:

Miért nem tekint mindenki a válságra úgy, mint egy lehetőségre a változásra?

Válaszom:

Adjunk ennek egy kis időt. A válság hullámokban jön, mint a szülési görcsök, megtámad minket, aztán felenged, aztán ismét megragad minket, és megint felenged. Minden azon múlik, hogy megértjük-e azt, hogy ezek szülési görcsök, és, hogy mi saját születésünkben veszünk részt. Annak érdekében, hogy megszülessünk, “fejjel lefelé” át kell cseréljük magunkat, ami azt jelenti, hogy le kell alacsonyítsuk mind azoknak a dolgoknak a fontosságát, melyek most fontosnak tűnnek számunkra.

Kérdés (folytatva):

De akkor mindez nem a fájdalom útja?

Válaszom:

Nyilvánvalóan nem. Amennyiben tudjuk, hogy meg fogunk születni, és kijövünk a világra, ahol olyan sok nagyszerű dolog vár ránk, akkor hogyan is szenvednénk? Már előre elképzelhetjük azt, minden milyen jó lesz. Boldogok vagyunk a támadás, vagy áttörés miatt, ami történik. A Felső Szinttel együtt erőfeszítéseket teszünk, mely Felső Szint készen áll arra, hogy megszüljön minket, és mi beléphessünk a spirituális életbe.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.