Dr. Michael Laitman

Nem látja a Végtelen Világot? Tegye fel a szemüvegét!

A mi világunk is a Végtelen Világban található, de az érzékelés legalacsonyabb szintjén. Mi a valóságot csak rettentően kis mértékben, a teljes érzékeléstől nagyon messze érezzük.

Mindez hasonló ahhoz a személyhez, akinek rossz a látása, és szinte semmit sem lát szemüvege nélkül. Alig képes megkülönböztetni az embereket maga körül, pedig azok ott vannak mellette. Így világunk is egy ilyen álmos, homályos érzet, és nagyon alacsony rendű változata a Végtelen valóságnak.

Azonban mi állandóan a teljes képet látjuk, mint ahogy a hologramban és minden részében benne van a teljes kép. Mág a legalacsonyabb szinten is, a valóság teljes spektrumát vizsgálom annak megfelelően, amennyiben azt szemüvegeim nélkül képes vagyok látni. Minél jobbak a szemüvegeim, annál tisztábban látom a képet.

Mi egy változatlan állapotban létezünk, de mi azt attól függően érezzük, hogy mennyire tiszta érzékelésünk. A legtisztább érzékelés a Végtelen Világ.

Annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk ehhez, korrigálnunk kell érzékelő eszközeinket (Kelim), mindig több Fényt felfedezve bennük. Annak érdekében, hogy ez megtörténhessen, az edényeknek hasonlónak kell lenniük a Fényhez. Amikor a Fény megjelenik, a valóság egy újabb rétegét fedezzük fe.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,626 seconds.