Dr. Michael Laitman

A mi korrekciónk viszi a legnagyszerűbb Fényt a világba.

A mi világunk az egy egyedülálló spirituális test, amely 6000 év tanulásán keresztül fejlődik és korrciókon megy keresztül. Ez az idő három részre osztható, mindegyik 2000 évig tart, és az első emberrel, Ádámmal kezdődik.

Az első vágyak (vagy Kelim), amiket feltárunk, a legvékonyabbak, vagy egoisztikusan a leggyengébbek, őket úgy hívjuk, Chabad. Őket az egoizmus közepes erősségű  vágyai követik –ez a Hagat És az utolsó 2000 év alatt, a mi időnkben a legerősebb vágyak- ez a NeCHY vannak felmutatva.

Ami a vékony Kelimet illeti itt voltak a legfennköltebb lelkek, a Patriarchák, és Izrael népe, amelyik Egyiptomból jött.(Galgalta Eynaim). Mindazonáltal. ezek nem tudtak felmutatni nagyobb mélységet, tudományt és a Hochma fényét, mert nem volt meg bennük a vágy mélysége (vastagsága)

Más részről az elmúlt 2000 év alatt, száműzve voltunk az adományozás minőségétől, a szeretettől, egoizmusunkban, és most közeledünk az egoizmus hatalmától való megszabadulás, még akkor is, ha az egoizmusunk aktívan fejlődik most is.

Kiderül, hogy a mi legegosztikusabb vágyunk(Kelim NeCHY, rajzolja fel a legerőteljesebb Fényt, a Hochma-tÁdám egy lélek rendszerébe. Ellentétben azzal a ténnyel, hogy elménk és érzéseik nagyon korlátozottak, ha egy csöpp erőfeszítést teszünk és egy korrekciót hajtunk végre a mi alacsony szintünkön, egy hatalmas Fényt rajzolunk a mi magasabb Kelim HaBaD-ba, és nagyszerű korrekció lép fel akkor. Így műkődik Ádám lelkének rendszere,  forditott összhangban  Kelim Fényének  törvényével.

Ezért azutaán , amíg nagy változásokat csinálunk  a lélek rendszerében, még csak nem is tudjuk, nem is értjük, mi az amit csinálunk. Mi olyanok vagyunk, mint a gyerekek, akik mosolyonak, és akik két  kockát összeraknak, és a felnőtt szülők örülek ennek a kis sikernek.

De mi nem tudjuk, hogy milyen fényt rajzolunk a magasabb lelkekbe, ez az akarat csak a Korrekció Végén lesz kimutatva, amikor mindenki kezdi érezni a Fényt.. A mi lelkünk a legrosszabb, a legegoistább, de miért van  az, hogy a korrekcióinkon keresztül mi hozzuk a világba  a leghatalmasabb Fényt, a  Hochma Fényét. Ez az a Fény, amit a világ sohasem tapasztalt azelőtt.

Ezért van az, hogy a korrekciót megváltásnak hívjuk. Egy egyszerű és kis munka révén létrehozzuk a megváltást , ami életetvisz az egész rendszerbe. Az egész múlt, a mi teljes történelmünk, és a múlt nagy Kabbalistái,  mindezek csak azért voltak, hogy előkészítsék azt a korrekciót, amit most nekem és neked kell végrahajtanod.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.