Dr. Michael Laitman

Legyen egy fantasztikus életünk – gondoljunk a spiritualitásra

Kérdés:

Megváltozik a materiális helyzetünk is amikor spirituális korrekcióhoz jutunk?

Válaszom:

A korporealitás együtt változik a spiritualitással. A korporealitás a valóság érzékelésének kezdeti szintje. Ez az a szint melyet jelenleg érzünk, és innen kell felemelkedjünk az első spirituális szintre.

Mint minden más érzékelés bármelyik szinten, ez is hozzánk viszonyítva létezik, saját érzéseinken belül. Amikor megváltoztatjuk tulajdonságainkat, minden megváltozik.

Amennyiben törődünk a spiritualitásba való felemelkedésünkkel, akkor ezt az aspirációt a materiális szintre is kivetítjük, és akkor nem lesz semmilyen problémánk. Akkor a fizikai testünkben is úgy fogjuk magunkat érezni, mintha a Végtelen Világban lennénk, ahol semmi hiányunk nincsen. Mindenünk meg lesz, melyre testünknek szüksége van.

Amennyiben csakis a spirituális előrehaladás 125 szintjére gondolunk, akkor materiális életünk minden gond nélkül folyik majd. Mindenből eleget kapunk majd, betegségek és szerencsétlenségek nélkül.

A materiális szintnek léteznie kell, mivel mielőtt felemelkednénk a következő spirituális szintre, mindig visszazuhanunk ebbe a világba annak érdekében, hogy még magasabbra emelkedhessünk. Amit most úgy érzünk, mint jelenlegi világunkat, mint fizikai anyagot, az a világok első, élettelen szintje. Szükséges számunkra, hogy ezen a szinten éljünk, mivel ez adja meg az alapot a spirituális felemelkedéshez. Amennyiben arra vágyunk, hogy csak annak érdekében létezzünk ezen a szinten, hogy innen felemelkedhessünk, akkor életünk gyönyörű lesz.

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,717 seconds.