Dr. Michael Laitman

Ne engedjük, hogy elhalasszuk a szabad választásunk lehetőségét

Mi mindannyian a lelkek egy egységes és hatalmas rendszerében létezünk. Amennyiben a lelkek egy része szabad választása alapján halad előre, fejlődik, akkor ezáltal az egész rendszer ily módon fejlődik.

Amennyiben a rendszer egy része megkapta annak lehetőségét, hogy szabadon választhasson, de mindezt nem használja ki, akkor ezek a részek kiszorulnak abból, hogy részt vehessenek a rendszerben. A lelkek rendszere az egy élő organizmus, ahol a változások folyamatosan megállás nélkül történnek, attól föggően, hogy a lelkek hogyan emelkednek, zuhannak, saját szabad választásukat kihasználva, vagy azt figyelmen kívül hagyva. Ezzel változásokat okoznak az összes lelken belül, és meghatározzák, hogy az egész rendszer milyen módon halad a végső, korrigált állapot felé.

Azáltal, hogy kihasználatlanul hagyja szabad választását, a személy elutasítja a Teremtő irányában valő egyéni irányítását, és ezáltal a szenvedés útjára kerül. Ezután addig gyűjti a szenvedést, amíg gonoszságát megfelelően realizálja, és ezáltal ismét megérdemli, hogy ismételten szabad választási lehetőséget kapjon, és ezáltal ki is használja azt.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,965 seconds.