Dr. Michael Laitman

Tegyük életünket a Teremtővel való párbeszéddé

A személy minden gondolata és vágya a Teremtőtől érkezik hozzá. Szóval amennyiben a személy közelebb akar kerülni a Teremtőhöz, az azt jelenti, hogy a Teremtő akarja mindazt, és ezt a vágyat a személy szívébe és elméjébe ülteti.

Azonban amennyiben a személy nem érez magában vágyat a Teremtő irányában, az azt jelenti, hogy a Teremtő nem kívánja a személyt, és olyan vágyakat és gondolatokat küld neki, mely Ő ellene vannak. De mindettől függetlenül, amellett, amit a személy a Teremtőtől minden pillanatban megkap, időnként kap egy olyan lehetőséget (pontot) is, ahol képes magát kívülről megvizsgálni. Ez a fajta vizsgálat még akkor is lehetséges, amikor a személy csak közeledik a spirituális fejlődéséhez.

Amikor a személy megteszi ezt a “kívülről történő” vizsgálatot, akkor képes életét a Teremtővel való párbeszéddé változtatni: a személy megköszön a Teremtőnek minden jót vagy rosszat mely hozzá érkezett, és az egyetlen dolog amit kér az, hogy előbbre juthasson. Ezáltal kap új elmét, új érzéseket és egy új valóságot.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,824 seconds.