Dr. Michael Laitman

Miért vegyünk részt a reggeli Kabbala leckéken?

Kérdés:

Hogyan használhatom ki a Körbevevő Fényt a legjobban, a reggeli Kabbala leckéken keresztül, a TV program (Kabbala TV csatorna Izraelben), vagy más fajta média használatával?

Válaszom:

Jelenleg a legerősebb módja mindenek a reggeli Kabbala leckéken való résztvétel. Főleg kezdőknek az egyetlen valódi módszer a Körbevevő Fény magukra vonzásához, és ahhoz, hogy az egység erejét megszerezzék, a tanuláson keresztül történik. Semmi nincs, ami akár közel jöhetne mindehhez.

Báál HaSzulam is írja a “Tíz Szfira Tanulmánya”-hoz írott bevezetőjében, hogy a Teremtő a személy kezét a spirituális útra helyezi, és azt mondja neki: “Válaszd ezt az utat!”. Elviszi a személyt a csoportba, a könyvekhez, és a tanárhoz annak érdekében, hogy ott megvalósíthassa a teremtés célját. De mindez csak akkor lehetséges, ha a személy ehhez felhasználja a reggeli Kabbala leckéket, mint módszert.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.