Dr. Michael Laitman

Próbáljuk elkerülni a válság következő hullámát

A nehéz idők még mindig előttünk állnak. Reménykedjünk, hogy a világ mindezen felismerés alapján megy keresztül, mielőtt az a gyakorlatban is bekövetkezne. Ebben az esetben nem kell majd az anyagon belüli korrekción áthaladnunk, hanem csak megértésünkön belül.

Így vagy úgy ez néhány hónapon belül megtörténik. Amiről azt gondoltam, hogy egy évvel ezelőtt megtörténik továbbra is elérkezik hozzánk. Hatalmas világméretű összeomlás közeledik, és fontos az, hogy az a helyzet megértésén belül fejeződjön ki, ahelyett, hogy anyagi, fizikai szenvedéseken keresztül, ami hosszú ideig tartana és húsunkba vágna.

Mind ehelyett az emberek képesek azonnal felébredni, képesek megérteni mi is történik, és képesek arra éretten reagálni. A modern kommunikációs rendszerek lehetőséget adnak arra, hogy a tömegeket gyorsan elérhessük, hogy segítsük őket annak megértésében, hogy mi is a dolgok lényege, és hogy tudatukban változásokat kezdeményezzünk.

Mindenesetre nagy változások várnak ránk. A 20. század első felében Báál HaSzulam már megírta, hogy a világ az egy nagy család, és az embereknek egységre kell lépniük. Bár a Kabbalista nincs az idő által behatárolva, ennek ellenére ő ezt már meglátta és érezte, bár mi még nem vagyunk képesek erre.

A világ képes volt hazudni magának, úgy téve, mintha nem lenne válságban. De az összes pénz el lett égetve, és a pénztár üresen áll. A világ fizetésképtelensége most már globális méretű. Hiszek abban, hogy a következő évben nagy mennyiségű munkát kell végeznünk, és akkor az emberek őszintén elkezdenek majd odafigyelni a világ megváltoztatására alkalmas módszerre – a Kabbalára.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,666 seconds.