Dr. Michael Laitman

Spiritualitás, szabadság és adományozás mind ugyanazok.

Kérdés: A mai embernek többé nem kell autón mennie vagy sétálnia a Kabbala órákra, ha pl. esik. Csak bekapcsolja a TV-t. De vajon minden személy számára, aki nézi az adás leckéit a szabad választás garantálva van-e?

Válaszom: A szabad választás, nem azon múlik, hogy valaki mennyire kapcsolódik a leckéhez, hanem a szív egy pontja számít. Ha a szív pontja érett, akkor az embernek van szabad választása: a választás, hogy megalapozza a környezettel való kapcsolatát, amely környezet segíteni fog neki, hogy felrajzolja a Körbevevő Fényt, a Fényt, amely újraformál. Ha egy személy szükségét érzi egy ilyen kapcsolatnak a környezettel, akkor ezt hívjuk szabad választásnak.

Ez megtörténhet  néhány évvel azután, hogy a személy elkezdte hallgatni a leckéinket. A személy fokozatosan  realizálja, hogy ő nem fogja az eszével felfogni a spiritualitást. Bár ismeri a terminológiát, az akciókat, de a világ szerkezete nem fogja felfedni neki a Felső Világot.,  és valamennyi idő kell neki, hogy realizálja ezt.

Láttam sok embert, akik éveket töltöttek el azzal, hogy az eszükkel a Kabalát tanulják, és hogy mindig többet és többet próbálnak tanulni. Mindez nagy élvezetet okozott nekik, de mind a mai napig nem érzik szükségét egy valódi érzéssel teli tudásnak.

És láttam másokat, akik megérezték ezt a szükségességet, de még mindig nem realizálták, hogy a spiritualitás megszerzése azt jelenti, hogy elérik az adományozás jellemzőit, és hogy a tanulás  és az adományozás ugyanazok a dolgok. Néhány embernek meg évekre van szüksége, hogy megértsék, hogy ez nem más, mint pontosan a  csoportban lévő barátok belső vágyaikhoz  való kapcsolat ( aholis a Teremtő hozta össze őket), és ez alkotja az eszközt, amelyen keresztül az ember feltárhatja az adományozás jellemzőit

Mindazonáltal, egy darabig az idejük nem vész kárba A személy aláveti magát a konstans változásoknak a Fény befolyása alatt és esetenként eléri annak megértését, hogy meg kell kapnia az adományozás jellemzőjét.

A szabad választás abban a pillanatban kezdődik, amikor egy személy kezdi megérteni, hogy a kapcsolat a lélek minden maradékával, vagy a szívükben lévő ponttal szükséges, hogy elérjük az adományozás jellemzőit. Minden esetre ez az,, mit spiritualitásnak mondunk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.