Dr. Michael Laitman

A Kabbala, a Vallás és a Keleti Tanítások közti különbség

Kérdés: Hát Ábrahám nem tudta,  hogy a Keleti módszerek és tanítások hamisak? Ha igen miért adta oda a fiainak?

Válaszom: A különbözőség  az összes tanítás és módszer között  a  javasolt munkamóban van egy megjavuló ember önző vágyával kapcsolatban. A Keleti Módszerek  inkorrektek a mai időkben. Mindazonáltal amíg az ember egoizmusa csekély volt, a Keleti módszerek segítségével meg lehetett szelídíteni őt. Ahogy az emberek egoizmusa megnőtt, ezek a módszerek nemműkődtek többé.

Amíg az emberiség önző módón fejlődött évek ezrein keresztül, addig ezekre a módszerekre szükség volt, csakúgy, mint a világ 3 fő valllására. A vallások a módszerek a lélek fejlesztésére a számüzetés időszaka alatt, ami a spiritualitástól való száműzetés amikor a Felső Világ rejtve van.. Ez az időszak a Templom lerombolásával kezdődött. És a Messiás érájával ért véget.

Amikor  ez az időszak véget ér, a vallás átalakul kulturális örökségbe és hagyományba.. Mi olyan időben élünk, amiikor világossá vált, hogy ezek a módszerek mivé lettek, egyszer és mindenkorra. Akkor azután a Kabbala  feltárul felettük.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.