Dr. Michael Laitman

Működjünk együtt a Fénnyel, hogy megváltoztathassuk magunkat

Mindannyian az élvezet iránti vágyból állunk – abból az anyagból, mely nem képes önmagában semmire, és teljesen a Fénytől függ, mely Fény őt teremtette. Az összes változás mely az élvezet iránti vágyban létrejön a Fény által történik.

A mi fejlődésünk a kezdeti stádiumban indul, ahol a Fény elkezdi az élvezet iránti vágyat befolyásolni, és azt érésre készteti. Ettől az érettebb stádiumtól kezdődően a Fény abba hagyja a vágy fejlesztését, és arra vár, hogy a vágy saját szempontjából, önszántából kérje annak hatását a továbbiakban, és megkérje a Fényt arra, hogy az hasson rá.

Ma mi ebben az átmeneti állapotban vagyunk, független fejlődésünk kezdetén. A Fény nem fejleszt minket tovább, hanem arra vár, hogy mi kérjük meg Őt a további fejlesztésre. Azonban kérésünknek egyeznie kell azzal a programmal, ami a Fény további cselekedeit magában tartalmazza. Minden egyes szinten újra meg kell kérjük a Fényt a beavatkozásra.

Amennyiben vágyunk arra, hogy a Fény egy bizonyos cselekedetet hajtson rajtunk végre – hogy minket megszerzésről adakozásra változtasson, és a mi vágyunk az pontosan megegyezik a Fény programjával, akkor a Fény azonnal végrehajtja a cselekedetet. És ezzel mi haladunk előre, keresztül fejlődési útunk 125 lépcsőfokán.

Ennél fogva a mi teljes munkánk abban van, hogy megértsük pontosan mit is kérjünk, mi is a mi jövőbeni állapotunk, és mit is kell elérjünk minden egyes szinten? Akkor vágyunk pontosan megegyezik majd a Fény, a Teremtő vágyával.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,627 seconds.