Dr. Michael Laitman

Minden a Természet tervének megfelelően történik

Kérdés:

Ha pontosan értem önt, akkor az emberiség korábban egy korrigált ideális állapotban létezett több ezer évvel ezelőtt. Mi volt az oka az önzőség megjelenésének, ami aztán a Második Templom lerombolásához vezetett? Lehetséges, hogy az önzőség újra egy kiegyensúlyozatlan állpotothoz vezet majd, miután az emberiség korrekciójával egy új egyensúlyt hoz létre?

Válaszom:

Csak az emberiség egy része, Izrael népe ment keresztül korrekción, és a törésen annak érdekében, hogy a korrekció megismételhesse magát a mi időnkben. Azonban a mostani alkalommal a korrekció a teljes világot magában foglalja majd.

Kérdés:

A Zsidók a Judaizmus miatt éltek túl, mint egyetlen nemzet? Amennyiben nem éltek volna túl, mint egy nemzet, akkor a Kabbala nem jelent volna meg mai időnkben?

Válaszom:

Minden a Természet tervének megfelelően történik. Ennél fogva a Zsidók, akik a Babilóniai társadalomból származnak annak érdekében éltek túl, hogy ma mindenki elé tárhassanak egy módszert, amivel mindenki megváltoztathatja magát a Teremtő szintjét elérve. Igen, ekkora mértékben kell megváltoznunk a Természet terve alapján!

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,625 seconds.