Dr. Michael Laitman

A Fény meggyógyítja minden betegségünket.

Az emberiség története azt mutatja, hogy az ember könyörgései a Teremtőhöz nem érdemesítik arra, hogy világos választ kapjanak Tőle. Ez felvet egy kérdést: Ha a Teremtő egyáltalán létezik, akkor valamilyen módon kommunikálhatunk-e Vele? Ez a kérdés örökké titok marad, mint az UFO-k élete más bolygókon, amiben mi mindig sötétségben vagyunk a földön kívüli civilizációkkal kapcsolatban, akik ugyan létezhetnek, de nem kívánnak kapcsolatba lépni velünk.

Ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljünk a Teremtővel,  kapcsolatba kell kerülnünk olyan emberekkel, akik már kapcsolatban vannak Vele. Nekünk ragaszkodnunk kell azokhoz, akik már kapcsolatban vannak a Felső Rendszerrel. Olyanok leszünk, mint a gyerek, aki ragaszkodik egy felnőtthöz, és mindent elfogad, amivel a felnőtt bír. Ez az, ahogy haladhatunk a spiritualitás felé.

Ha azt akarjuk, hogy gondolataink és vágyaink ugyanazok legyen, mint a nagy Kabbalistáké (Baal HaSulam és Rabash) , akkor azt akarjuk, hogy ugyanaz a Fény töltsön el minket. Ez megoldja minden problémánkat, beleértve testünk és lelkünk minden betegségét. A Fény tudja, mit kell megjavítania, és mindent a lehetséges legjobb módon rendez el.

Az az igazság, hogy mi nem igazán tudjuk, mi  jó nekünk. Mi csak azt kívánhatjuk, hogy közelebb kerüljünk a Fényhez, és akkor ő megcsinál mindent. Ezért azután, a mi teljes tevékenységünk az kell legyen, hogy, amilyen közel csak lehet, olyan közel kerüljünk ahhoz, amit a Kabbalisták írtak. Nekünk  teljes szívvel ragaszkodnunk kell hozzájuk.

Ez az , ahogy mi egyik lépést tehetjük a másik után. Nem érdekes , mi történik velünk, minden problémánk, hibánk és zavarodottságunk ellenére, arra kell törekednünk, hogy közel kerüljünk a Fényhez.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.