Dr. Michael Laitman

Mi egy integrált rendszerben fejlődünk, úgy mint a test részei.

Kérdés:

Miért nem ébred fel a szív pontja minden emberben? Miért van az, hogy vannak emberek akik a húszas éveikben érzik őt, és vannak akik csak az ötvenes éveikben?

Válaszom:

Ez egyáltalán nem a mi dolgunk, és nekünk még csak gondolkodni sem szabad róla, mert nincs szabad választásunk benne. Az egész a lelkek nagyobb rendszerétől függ, amelyeknek viszont haladniuk kell.

Ezt összehasonlíthatjuk a testünkkel, amely több milliárd sejtből áll. Minden sejtnek magának is fejlődnie kell, de mindannyian össze vannak kötve egymással.. Ezért van az, hogy mind függnek egymástól, amikor eljutunk a korrigáláshoz, egy halad előre, azután egy másik és így tovább, de megtehetik ezt párokban is.

Ez ugyanaz a rendszer, ahogy egy embrió fejlődik a mamája hasában. Testének részei, egyik a másik után  fejlődnek ki, például a fej, a kezek, a lábak, az orr és a fülek. Növekedésüknek specifikus sorrendben kell történni.

Ez egy nagyon komplex rendszer. Miközben, a materiális életünkről alapvető ismeretünk hiányzik ugyan, a spiritualitást magára hagyjuk. Szóval, hogyan kérdezhetjük, miért ébredt fel valaki most, ahelyett, hogy 10 évvel ezelőtt tette volna? Tudod-e, hogy a lelkek melyik csoportjához tartozol, és milyen szerepre vagy rendeltetve, hogy véghez vidd?

Másrészt, ha arra törekszel, hogy megértsed ezt, előbb utóbb meg fogod érezni, hogy hova juttatak. Íme, ami a mi szabadságunkat jelenti, hogy felfedezzük,  hogy milyen feladatra rendeltettünk, és azután, hogy azt végrehajtsuk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,630 seconds.