Dr. Michael Laitman

Soha ne hagyd elmenni a Fényt

Mi az, hogy személy? Ő egy egoista hegy, amit mindenki gyülöl. Mindazonáltal, ha  erre, a gyűlölet hegyére(Sinai Hegy) a Fény elkezd hatni, akkor a személy felemelkedik a hegy tetejére.

Pontosan ez az  előnye az egoizmusnak, hogy a személynek van hova emelkednie. Később, amikor  továbbra hat rá a Fény, egoizmusa átváltozik a kapás gyönyörűségévé, ami az adományozás kedvére van

Mindent a Fény csinál. Minden ember között te lehetsz a legtisztességesebb, és magas spirituális fokra emelkedhetsz, ha a Fény tovább nem hat Rád, azonnal az eredeti egoizmusodba esel vissza. Nincs több alternatíva, vagy egoista természeted vezérel, vagy a Fény.

Ez sohasem marad abba, nem érdekes, hogy milyen spirituális állapotokon mész keresztül, mindig ki kell, hogy tarts a Fénynél, aki hatással van Rád. Soha ne hagyd elmenni, mert abban a percben, amikor hagyod elmenni, elbuksz..

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.