Dr. Michael Laitman

A spirituális fejlődés olyannak tűnhet, mint egy zavaros utazás.

Sok ember kérdezi, mit csináljak a vágyaimmal, és  hogy harcoljak a zavart okozókkal.

A baklövés és a korrupció azt jelenti, hogy az egységes teremtés ( a lélek, a  Kli) felosztódott vagy eltört több antagonisztikus részre. Az ő korrekciójuk abban áll, hogy mindezeket összeszedjük ellentétben a széthúzó erőkkel. Más szavakkal az egységesítés ereje (a Fény, adományozás, szeretet)  erősebb kell legyen, mint a kölcsönös széthúzás ereje (egoizmus, gyűlölet) .Ezek az erők azonban nem oltják ki egymást, amimt írva van:  „ A hős nem az , aki megöli az ellenséget, hanem aki szolgálatra kényszeríti”

Tehát minekünk nem kell nézni az ördögi hajlandóságot napi ügyeinkben, csak a mi ellenállásunkat, hogy egyesítjük a további  korrekció iránti vágyunkat, ami ekvivalens a Teremtővel. Amikor egy személy egoja részére esedékessé válik, hogy  elkezdje a korrekciót, egy pont a szívében megjelenik, ami az egységesség iránti törekvésnek a kezdete. És akkor ő eljut abba a csoportba, ahol a Teremtő összegyűjti azokat, akik érettek a korrekcióra

Ha a személy részt vesz egy csoportban, egyesítse az egyéni törekvéseket egy az egység iránti erős vágyban, a Teremtő számára, ez kiváltja a korrekció erejét a tanulmányozás alatt.Azután az erő felfénylik a közös törekvésben a mi és a Teremtő összekötése érdekében, aki az adományozás és a szeretet erje. Ez beállítja a keresés folyamatát.

Ha a személy úgy érzi hogy egy tüzes csődőrt lovagol, amely ámok futást rendez, rohan vele előre, a személy esélytelen, hogy bármit is tegyen. Minél erősebb vagy a csoportban, annál hamarabb kijavítod ezt, és gyorsabban és erősebben lépsz a következő szintre a csoportban.Ez egyben  feltárja az egodat még jobban, és  repülni találod magadat a csődör hátán. Ez az ahogy Te gyorsan eléred  a korrekció végét.

Egy nap a versenyfutásnak vége lesz, mert az ego erői nem  határtalanok. Minden személynek megvan a maga mértéke, a lélek kapacitása, és fel kell fednie és korrigálnia mindet.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,145 seconds.