Dr. Michael Laitman

Mi van a végtelenen túl?

Kérdés:

Amikor gyerek voltam, volt egy kérdés, ami mindig félelmet keltett annyira, mint semmilyen más kérdés valaha is.Ez az a kérdés amikor akkor jön, amikor az unuverziumon gondolkodom. A kérdés a következő: „ Minden miért van?” Semmim sincs ami perspektívát adna, ezért az megzavart engem, és félelmet keltett bennem.

Viszont, mióta a Kabbalat tanulom, ez nem okoz nekem akkora félelmet. Ehelyett egy hasonló kérdés vetődött fel bennem: Mi történik, miután én vagy a világ a Felső Világ kérdését veti fel?

Mi van ezen a célon túl, és ha van valami ezen túl., akkor az a cél? Ez a kérdés talán törelmetlen és buta, but ettől kínosan érzem magam, és ezért úgy érzem meg kell kérdeznem

Válaszom:

Ha a Végtelent helyesen képzeled el, felfedeze, hogy ez a kiteljesedése monden vágynak és gondolatnak, és emiatt mi nem képzelhetünk el semmi mást. Azonkívül pontosan ez az a határ, amin túl valami új kezdődik.A végtelen elérése csak az jelenti, hogy korrigáljuk magunkat, ami a felkészülésünk  valami nagyobbra, amit csak a korrekciónk után tanulunk meg.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,649 seconds.