Dr. Michael Laitman

Egy földkörüli út a Fény óceánjában.

Kérdés:

A spirituálisban nincs idő, de nem elég a korporális idő korlátjai között működnünk?

Válaszom:

Ha belépünk a spirituális világ észlelésébe, csak az erők mezejében működünk, mint egy óceánban, ahol víz vesz körül minket minden oldalról. A valóságban ezt  a mezőt „víznek” hívjuk, mert ez elsődlegesen a Hassadim Fénye (a Mercy Fénye, „víz”), ahol az élet a Hochma Fénye is jelen van.

Hassadim Fénye mindent kitölt magával, Nincs jobb vagy bal oldal, teteje vagy alja. Hassadim Fényének egész óceánján keresztül, a középpontjából körök szóródnak, aamelyek a Hochma Fényének szintjei. Ezolyan, mint egy elektromos vagy mágneses mező, melynek ereje változik, ahogy a középpontból való távolság nővekszik.

Ha egy személy belép a spirituális ézékelésbe, minden olyanértelmes érzést felfog,  ahol nincs idő-, mozgás- , tér és -valóságos létezés -érzékelés, mint a mi világunkban.

Habár a spirituális térnek megvan a maga idő-, mozgás- , tér és -valóságos létezés –érzékelés, ezeket többnyire a korporális megfelelők analógiájának hívunk. Az idő az, amit mi azt az akciót hívjuk, amelyben a személy megváltoztatja saját magát.

Az akciót, a személy belső változását és áthelyezését a spirituális mezőbe, mozdulásnak hívjuk. Ebben a mezőben ő a változásai mentén mozog, egyre inkább hasonlít ehhez a mezőhöz, és egyre közelebb kerül a középponthoz.

A hely ebben az elrendezésben ugyanabban a mezőben van. Ő mindig egy pontban létezik, kiegyenlítödva a mezővel, úgy mint egy töltés a mágneses vagy elektromos mezőben

A ciklusoat, amelyeken ő szekvenciálisan megy át, közelebb kerülve a középponthoz, és végrehajtva a belső változásokat saját magán, világoknak hívjuk.

( Az Észak Amerikai Kongresszus első leckéjéből.)

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,634 seconds.