Dr. Michael Laitman

Együtt felnövekszünk egy új spirituális fokra

Kérdés?

Az eurázsiai konferencia Törökországban most kezdődik. Milyen speciális dolgot kaphatunk, akiket egyszer látunk egy évben, vagy először az életben?

Válaszom:

Én csak most jöttem meg az USA-ból, Buffalobol, az Észak Amerikai Kongresszusról. A hosszú távú diákok mellett voltak emberek, akiket soha nem láttam azelőtt.

Nagy inspirációt kaptam tőlük. Ezek az emberek nagy távolságra vannak egymástól,és egész mások a természetükben és élet szemléletükben, de ugyanakkor a különbségek ellenére közel kerültünk egymáshoz. Ez a legfontosabb dolog.

A külünbség köztünk az olyan, mint egy ellenállás az áramkőrben. Itt vagy Te és Én, az ellenállás közöttünk, de mi egy összeköttetést létesítünk az esetleges rosszérzésen  fölülemelkedve.

Minél különbözőbbek és egymástól távolabbiak vagyunk, annál nehezebben értjük meg egymást, de ennekellenére törekszünk, hogy belül egyesüljünk, annak érdekében, hogy feltárjuk a kölcsönös adakozást, és revelációt a Felső Világon belül.

1400 embet vesz részt az Eurázsia Kongresszuson  Franciaországból, Japánból. Ízlandról,  óceániából, stb voltak.

Ezért, kiváltkép azokal az emberekkel, akiket nem gyakran látunk, akik távol vannak tőlünk szokásaikban, nézeteikben és mentalitásukban, ha mi túlemelkedünk ezeken a külónb ségeken, és szeretetben akarunk egyesülni egymással, és felfedjük a Teremtőt ebben a kapcsolatban.

Ezért remélem, hogy elérjük az egyesülésst a Törökországi kongresszuson, ami egy nagy lökést ad nekünk előre.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,730 seconds.