Dr. Michael Laitman

Szükségünk lesz-e innovációra a Jővő társadalmában.

Kérdés:

Mi lesz a helye az innovációnak  jövő társadalmában? A kreativítás  és inspiráció hatása nem lesz –e  elutasítva, mint túlzás és felesleg, és mint innovációk el lesznek-e ítélve, vagy van -e helye a az olyan innovációnak, mint a haladó szellem és a kreatívitás a jővő társadalmában?

Én gondolok a mobil telefon pédájára,  25 évnél nem régebi innovációra. A jövő társadalmában lesz –e törekvés egy hasonló termék létrehozására, mint a mobil telefon, ami nem túlzásnak, hanem jó dolognak lesz tekintve. Azért gondolom ezt, mert a nagyapám azt hiszi, hogy a mobil telefon nem szükséges, én pedig nem tudok élni nélküle.

A jövő társadalom öregjei megakadályozhatják csodálatos termékek és innovációk kifejlesztését, azon nézetük alapján, hogy mi túlzás, és ezáltalál valószinüleg a fejlődés visszatartását okozzák.

Válaszom:

A jövőben csak a spirituális felemelkedés lesz egy személy elsőrendű munkája, miután jelenleg a föld népeségének 90%-a  számára nincs semmi tennivaló.Minden amit csinálnak, hogy elfoglatságot találjanak a maguk számára, és hogy szennyezzék a világot. Törekvés a Teremtő felé az, hogy megállapítsák, hogy milyen foglalkozások maradnak, hoggy törödnek azzal amire saját maguknak szükségük van.

Vagy mindenki csak egy-két órát fog dolgozni egy nap, vagy csak néhányan fognak dolgozni, és a maradék azzal fog foglalkozni, hogy a Felső Fény vonzásával legyen elfoglalva mindannyiunk hasznára.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,687 seconds.