Dr. Michael Laitman

A krízis mindent a helyére tesz.

Kérdés:

Azon a tényre alapozva, hogy követve az utolsó politikai döntés betűit, amely a pénzpiacra és annak szabályozására vonatkozik, és miután kaptak néhány milliárd eurót a francia kormánytól, a „Societe Generale” bank egymillió dollár eurót szétoszt a kereskedőik között.  Ahogy Ön mondja, “ameddig a nyomtatási lehetőségek működőképesek”

De minden konkrét esetben nem tekintjük-e  illuziónak a testek szétválasztását, amikor lényegében mi mindannyian ugyanazt a célt akarjuk elérni? Elvégre mindenki egyformán értelmezheti pl a „szeretetet”, de csak kevesen érthetik ugyanúgy az olyan szakmai dolgokat, mint a bank és a pénzügyi gyakorlat. Éppen a tökéletes pénzügyi rendszerek nem nagyon izgalmasak, úgye?

Válaszom: A krízis mindent a helyére tesz  Az alternatíva a háború és más csapások. Nincs más út. Megnyugvás csak úgy lehetséges, ha elmagyarázzuk, hogy hogyan javítsuk ki magunkat.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,140 seconds.