Dr. Michael Laitman

Felemelkedés a Gyűlölet Hegye fölé a Fény segítségével

Mi az emberi lény?

Az emberi lény az önzőség hegye, és a gyűlölet mindenki irányában. Amennyiben a Fény képes ezt a gyűlölet hegyét (Sinai hegy) befolyásolni, akkor képes a személyt a hegy tetejére emelni.

Pontosan az egoizmus miatt, a személy képes valami fölé emelkedni, és akkor a Fény hatására az önzőség képes élvezetet elfogadni, saját magát az adakozás érdekében felhasználni.

A Fény tesz mindent. Lehet valaki a legigazabb személy, aki a világok szintjén a magasságokba emelkedett, azonban, ha Fény továbbá nem befolyásolja őt, akkor a személy azonnal visszazuhan eredeti önzőségébe. Nincsenek alternatívák – vagy önző alaptermészetünk befolyásol minket, vagy a Fény.

Mindez soha nem marad abba, mivel ameddig spirituális állapotban vagyok, bele kell kapaszkodnom a Fénybe, annak érdekében, hogy az befolyásoljon engem. Amennyiben kapcsolatunk megszakad, azonnal lezuhanunk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.