Dr. Michael Laitman

Itt az ideje, hogy mindazt amit eddig megtanultunk életre váltsuk

Kabbala tanítóként egyre több anyagot kezdek magamon belül “felszabadítani”, és ez az anyag sűrűbb és mélyebb mint amit eddig tanultunk. Mindez az időszak jele arra, hogy felgyorsítsuk korrekciónkat. Bárki aki képes “belecsimpaszkodni” leckéinkbe, és azok új ritmusába gyorsabban lesz képes előre haladni.

Ma életre kell keltsünk mindent, amiről a leckék alkalmával tanulunk. Nem elég azok szimpla megértése. Mindazt magunkon belül meg kell valósítsuk minden nap, hogy a reggeli lecke alatt kimondott szavak a nap során cselekedeinkké válnak.

Az eddig tanulással töltött éveink nem voltak hiábavalóak, és most mindazt a gyakorlatban tudjuk alkalmazni, együttesen azokkal a százezrekkel akik ugyanabban a folyamatban velünk részt vesznek. Ha mindezt azokkal a barátainkkal együtt tesszük, akik együtt nézik és hallgatják a leckéket velünk a világ minden pontján, akkor mindez megvalósítható.

Emellett minden kezdő képes ezt velünk együtt tenni azáltal, hogy minannyiunkhoz csatlakoznak bármilyen erőfeszítéssel, amire képesek. Ez hasonló ahhoz, ahogy a gyerekek megszületnek, és utána mindent felhasználnak, amit mi teremtettünk számukra. Ez a módja annak, hogy az a személy, aki új a spirituális úton képes részévé válni velünk együtt az általános mozgalomnak.

A legfontosabb dolog, hogy kifejlesszünk egy olyan szokást, ami képes egyéni, és általános előrejutásunkat irányítani.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,677 seconds.