Dr. Michael Laitman

Ne féljünk attól, hogy hibákat követünk el.

Amennyiben a személy korrekt módon halad előre, akkor nincs tele önbizalommal, és nem biztos magában a spirituális úton. Nem gondolja arrogáns módon, hogy mindent tud, és pontosan látja mi történt vele és addigi életében, hanem inkább csak a Teremtőben bízik, aki mindent irányít, és az összes cselekedet végzi. A személy tudja, hogy neki csak csatlakoznia kell Ahhoz, aki Irányít, és Adakozik, a Felső Uralkodóhoz. Ez a kulcsa annak, hogy helyesen haladjunk előre.

Azonban amennyiben a személy önbizalommal és büszkeséggel van tele, és azt hiszi, hogy mindent tud, akkor még azt sem fogja tudni, megérteni, hogy rossz úton jár, és hogy nem képes megízlelni, mi is a spiritualitás valójában.

Nem szabad szégyenkeznünk attól, hogy beismerjük hibáinkat. Az igaz út az, amikor felfedezzük hibáinkat és korrigáljuk őket, és eközben újabb és újabb hibákat fedezünk fel, és így tovább…

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.