Dr. Michael Laitman

A Kabbala célja az, hogy elősegítse az egész világ korrekcióját

A Kabbala tudományát Ábrahám fedezte fel az ősi Babilonban. Ezt egy olyan módszerként fedezte fel, mely képes a lelkeket egységbe hozni, és felajánlotta azt az ősi Babilóniaiaknak az első globális válság idején. A világ most ismét ugyanabban a helyzetben találja magát.

A Kabbala célja az egész világ korrekciója, kivétel nélkül. Ennél fogva nem korlátozhatjuk azt bármilyen művi határokkal, és lezárt környezettel, mivel az összes léleknek egyetlen Kli-vé (edénnyé) kell egyesülnie, és vissza kell térnie a Végtelenség állapotába.

A lelkek korrekciójának semmi köze az evilágban végzett cselekedeteinkhez. Minden ember elkezdheti lelkének korrekcióját, függetlenül attól hol él, és mit csinál. Semmilyen speciális felkészültség nem szükséges ehhez. A személy mely elkezdi saját ürességét érzékelni, elérkezik a Kabbalához, míg aki “teljesnek” érzi magát, továbbra is a sor végén várakozik.

“Az egész emberiság fejlődésének végén kénytelen elérkezni a Teremtő felfedezéséhez”

(Báál HaSzulam írta a “A Kabbala tudományának lényege” című írásában.)

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,648 seconds.