Dr. Michael Laitman

Ha békét teremtünk a Felső Világban, ez a béke mindenkinek szól.

Lehetetlen belépni az új valóságba a régi egoista közelítéssel. Minden fajta „zöld” mozgalom arra hív fel , hogy szeressük a természetet , és ápoljuk, mert az egész bolygó a mi házunk. Mindazonáltal,  nem vagyunk képes igy viszonyulni hozzá. Az ember nem tudja felfogni, hogy az egész világ hozzá tartozik, és az egész emberi faj benne van,

Az embernek fel kell fedeznie a Teremtőt, és erőt kell kapnia tőle, hogy a környező világ viszonylatában új rendszert építsen fel  a saját egoizmusa felett. Más szavakkal, manapság a gyülőlet  oszt meg minket, de ha átlépünk ezen a gyülöleten, felfedezzük a kapcsolatok új rendszerét, a szeretet rendszerét.

This can be done only by the Creator, whom we attract so He will establish this connection between us. The One who makes peace in the Upper World will make peace within us!

Ezt csak a Teremtő végezhet el, akihez vonzódunk. Ő fogja   létre hozni ezt a kapcsolatot közöttünk. Ő, aki békét teremt a Felső Világban, Ő fog békét teremteni bennünk is.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.