Dr. Michael Laitman

A Teremtő meg fogja tanítani lelkünknek a titkos bölcsességet.

A Zohar: A lélek mondja a Teremtőnek: ”Engedj be a Felső Bölcsesség titkaiba. Mondd el nekem, mit látsz, hogyan irányítod a Felső Világot? Tanítsd meg a titkos bölcsességet, amit soha nem ismerten és sohasem tanultamam meg, akkor nem fogom szégyelni magam, amikor  a Felső Szinten megyek.”

Az a mondat, hogy A lélek mondja a Teremtőnek azt indikálja, hogy a személy már létesített kapcsolatot a Felső erővel, ezért tudja hogy a Teremtő hogyan működik, és hogyan ébreszti fel őt. Engedj be a Felső Bölcsesség titkaiba annak igénye, hogy hogyan érhetem el a Fényt, aki korrigál engem, szóval képes leszek az egész Felső Rendszert feltárni.

Mindent feltárunk a vágyunkon belül.  Semmi sem lett teremtve, és ezért az az a hely,ahol minden feltárul,  belleértve ezt a világot, ás azt is, ami majd jön., a Teremtőt, a teremtést,  a világot minden spirituális szintjével együtt. Minden a vágyon belül történik, és mi csak felemelkedhetünk hozzá, azáltal, ha korrigáljuk..

Mit látsz, és hogyan írányítod a Felső Világot?  Ennél a pontnál azon csodálkozhatunk, hogy miért olyan kiváncsi a lélek? Ez azért van, mert a Teremtőt ismerni és adakozni neki, az ugyanaz, ahogy írva van: „Ismerd a Teremtőt és dolgozz neki”. Az a szándékunk, hogy  megismerjük az egész univerzumot  a  teremtő szintjén és minden módon egyenlővé válni Vele.

Ezért kéri a lélek, Tanítsd meg a titkos bölcsességet, amit soha nem ismerten és sohasem tanultam meg! Felemelkedünk a magasabb szintekre, a Fény segítségével, aki újjáalakít, és minden a személynek fel kell fedeznie egy  új belső vágyat a titkos tudásra, – a tudást, hogy használtd az összes tulajdonságodat, annak érdekében, hogy adakozz felebarátodnak

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.