Dr. Michael Laitman

Zohar: A spirituális kábítószer

Kérdés:

Milyen felkészülést kell végeznünk a a Következő Zohar könyvéről szóló leckére, hogy biztosak lehessünk benne, hogy nem hagyunk ki semmit?

Válaszom:

Maradj kapcsolatban azzal, amit mi a mai leckén megbeszéltünk, Minden percben gondolj rá.

A Zohar egy ablak a spirituális világba, egy olyan világ, ami vár téged és felszólít, hogy fedezd fel. Ha letérsz arról az útról, ami hozzá vezet, akkor újra meg kell találnod ezt az utat, és csak az idődet és energiádat vesztegeted..

Ezért kell megpróbálnod karbantartani a benyomásaidat a leckéről. Azontúl a Zohar könyve mindenkit arra ösztönöz, hogy tanulmányozd őt.

Azok, akik a mi központunkban a Zohar könyvén dolgoznak, tudják hogy ő magához vonz, és nem enged elszakadni. Úgy működik, mint egy kábítószer. Rosszul érzed magadat, ha túl messzire távolodsz tőle. Így működik ő.

Egyszerűen csak olvasva a Zohar könyvét és azt kutatva, hogy mi van leírva benne, és törekedve arra, hogy a spirituális képekkel azonosítsuk őt, és megalkotva a Felső Világot ezekből a képekből, olyan élvezetben kezd részed lenni, amelyik egy nagyon mély szükségletet elégít ki.  Elkötelez téged. A Zohar könyvének olvasása  létrehoz a benyomások bizonyos palettáját, érzelmek felhőjét, amelyik előszörre nem néz ki egy tiszta képnek, de inkább inspiráció és benyomás, mint tudás.  Később minden esetre kezded megérezni és megérteni a jobboldali és bal oldali vonalak helyzetét, hogyan képződik belőlük a középső vonal  És akkor kezded megérezni azt is hogy ez jó vagy rossz érzést okoz neked.

Ez az érzés fokozatosan összeköt a szöveggel, amit olvasol, és fordul az intellektusodhoz és annak a világnak a képéhez, amit te konstruálsz. Ugyanez történik aktuálisan a mi világunkban is.  Leellenőrzöm, amit a vágyaim ellen mondok, miután semmim sincs ezen kívül. Minden a vágyainkon belül történik

Ezért a benyomások , amik a Zohar könyvének elolvasásakor érnek, az érzékekre hatnak. Nekünk ezért azt kell kérnünk, hogy ami belőlük érkezik, az  közvetlenül az érzékünkre hasson. Akkor az intellektusom majd követi azt. Amikor  minden érzetet megkaptam a Zohar könyvéből és kezdem látni a kapcsolatokat közöttük, elkezdem megérteni és analizálni a korrelációkat közöttük. Ezeket a közeli jövőben fogjuk megtanulni.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.