Dr. Michael Laitman

A Zohar a végtelenből érkező Fény forrása.

Kérdés:

A Zohar könyve, a „Bevezetés a Kabbala Bölcsességébe, és a Talmud Eser Sefirot mind az univerzum csúcsáról beszélnek. Akkor miért a Zohar könyve a legerőteljesebb?

Válaszom:

Egyetlen könyvet sem írt ilyen magas szintrőlmás, mint a  tíz Kabbalista, akik reprezentálják a tíz Sefira forrását. Ezek mind elérték az egoizmus teljes megjavítását, átmentek mind a 125 fokon, és egyként egyesültek a Végtelenség Malchutjában Teljesen megsemmisítették magukat minden szinten, kezdve a legalacsonyabb szinttel egészen a legmagasabbig,  képesek voltak áthozni a Fényt hozzánk a Végtelenből. Most ez a Fény minden személy előtt ott van, és minden személy megkaphatja azt A Zohar könyvén keresztül.

Nincs olyan Kabbalista vagy a Kabbalisták egy csoportja a Kabbala történetében, akinek alkalma volt bármi ilyesmire az Ádámmal kezdődő időben a mai időkig, ami 5770 év. A Zohar konyvenek szerzői a Tíz Kabbalista, akik a a Tíz ősi Sefirotot reprezentálják, végrehajtottak egy korrekciót ebből a világból a magasabb világba. Ezért ők képeseolyan erőt adni nekünk, ami mindent ki tud javítani.

Ezért van az, hogy a Zohar konyve éppen a mi időnkben tárul fel, amikor az egoizmus és a  krízis feltűnik a mi egész civilizációnkban. Ez volt az oka annak is, hogy a Zohar könyvénk felmutatása és tanulmányozása tilos volt az előző generációkban.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,198 seconds.