Dr. Michael Laitman

Hogyan juthatunk a Zohar könyvének kinyilatkozásához

A Zohar a mi valódi állapotunk kinyilatkozása. Ez a kinyilatkozás addig terjed, hogy mi hasonlóak vagyunk ahhoz, ami el van rejtve, addig a fokig, amíg szert teszünk arra a tulajdonságra, ami hasonlít a rejtett spirituális világra. A Zohar könyve annyira tárul fel előttünk, amennyire szándékunk van az adakozásra, ha nincs ilyen szándékunk a könyv örökre a misztikumban marad.

A Kabbala azt tanácsolja nekünk, hogy ellenőrizzük, van –e vágyunk az adakozásra.  Ellenőriznünk kell, hogy van-e szándékunk minden barátunk adakozási vágyának egyesítésére. Az ő egyesített vágyuk lesz a Felső Fok  – a Teremtő  kinyilatkozása.

Mindenki közülünk, mindegy hogy hol van, minden mást el kell, hogy utasítson,és azt kívánni, hogy a világunk fölé nőjünk, hogy egyesüljünk és érezzük, hogy mi mindannyian „ egy ember, egy szívvel vagyunk”.Ez az egyetlen út ahhoz, hogy elérjük az egységesítést és a kölcsönös garanciát, és ezzel feltárjuk a Felső Világot ezen a minőségen belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,132 seconds.