Dr. Michael Laitman

A megfelelő közelítés minden problémára az életben.

Egy személynek, aki spirituálisan halad, meg kell értenie, hogy minden probléma, amivel a spirituális úton találkozik, Felülről jön. A problémák különböző szinten adódnak, és különböző típusúak lehetnek. Ez az adott lélektől függ, és hogy mire van szüksége ahhoz, hogy a helyes irányba menjen..

Nem kell elemeznünk a hogy miért kaptuk szembe pont azt a problémát, amit kaptunk. Soha nem leszünk képesek  megérteni őket, hogy miért vagyunk a szintűkön. Föléjük kell emelkednünk, mintha nem figyelnénk rájuk, és csak a spirituális dologra gondolnánk. A célhoz vezető úton, néha át kell kelnünk egy folyón, olykor egy szikla résén, néha egy szakadék van, néha egy ciklon.  Ha legyőztük az akadályokat, hogy elérjük a célt, Tovább segítünk, és a célt pontosan rajtuk kívül építjük fel.

Semmilyen akadály nem keletkezik véletlenül. Mindet egy lélek tulajdonságai határozzák meg. A lélek eltörik, és a törésének módja határozza meg annak a problémának a típusát, amit anak érdekében tárunk fel, hogy kijavíthassuk őket.  Ha valaki a spirituális célra törekszik az akadályok ellenében, akkor te kijavítod őket, és ők megtöltődnek . tudással, megértéssel és kapcsolatokkal,  Ez az, ahogy egy személy halad. De az út mindig ki van kövezve akadályokkal.

Ez folytatódik a  kijavítás abszolút végéig. Ez az amiért ezt a „korrekció útjának” hívunk.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,631 seconds.