Dr. Michael Laitman

Meghívunk az első virtuális Kabbala Kongresszusra!

Kérdés:

Ön azt mondta, hogy egy személy sikere a korrekció elérése érdekében attól függ, hogy mennyire illeszkedik be a csoportba Január 22- 24-ig lesz egy virtuális Kongresszus  a Kabaláról. A kongresszust a világ különböző országaiban tartják ugyanabban az időben, Mindenki meg van híva,  azok is akik egyedül tanulnak az Interneten, Ez egy alkalom arra, hogy csatlakozzanak egy helyi csoporthoz. Mit kell mondania annak, aki most próbálja elhatározni, hogy csatlakozzon a Kongresszushoz?

Válaszom:

Egy személy nem ülhet csak otthon, anélkül hogy erőfeszítéseket tegyen arra, hogy egyesüljön más emberekkel, akik Kabbalát tanulnak.  Ha így tesz, sokat fog veszíteni. Ennek a Kongresszusnak a fő szándéka különösen az,  hogy összehozzon embereket, akik egymástól távol élnek.. Most a legjobb idő arra, hogy egyesüljünk más emberekkel országunkban vagy a városunkban, és találkozzunk más emberekkel, akik olyanok, mint te és dolgoznak a spirituális fejlődésen. A Kongresszus alatt találkozhatunk  velük.

A virtuális kapcsolat egy jó dolog, de a fizikai kapcsolat is szükséges. Az nem koincidencia hogy az anyagi világban élünk. A fizikai kapcsolat szolgálja minden következő spirituális kapcsolat fejlesztésének kezdetét.

A Kongresszus Olaszországban lesz,  ahol egy új könyvet prezentálják. Nem hívunk meg, hogy gyere el a kongresszusra Olaszországba. Ehelyett próbáld meg megszervezni lokálisan. a kongresszust ugyanabban az időben, a világ más helyén.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,120 seconds.