Dr. Michael Laitman

A szükséges cselekedetek ahhoz, hogy felkészítsük magunkat az új érzésekre

A Kabbala lecke különbözik minden másfajta leckétől, mivel ez azt tanítja meg nekünk, hogy érzékeljünk egy olyan valóságot, melynek érzékelése nem természetesen velünk született. Fel kell készítsük magunkat ezekre az új érzésekre a következő cselekedeteken keresztül:

1. A lecke előtt el kell felejtsük az összes problémánkat, és aggodalmainkat, mintha azok soha nem is léteztek volna ebben a világban, és maga ez a világ sem létezne. Amennyiben mi érzékelni akarjuk az új valóságot, akkor semmi más nem zavarhat meg minket magunkon kívül, ennél fogva úgy kell tegyünk, mintha a mi világunk nem létezne.

2. Meg kell próbálnunk elkezdeni érzékelni valami nagyszerűt, újat, örökkévalót, magasröptűt és globálisan meghatározottat. Ezáltal fel kell készítsük magunkat arra, hogy elfogadjuk ezt az új magasságot és nagyságot.

3. A felettünk lévő világok érzékelése csak a lelkek egységében lehetséges. Meg kell tisztán értsük, hogy csakis kollektív, belső erőfeszítéseink az egységre, és aspirációink egy szándékba gyűjtése képes mindannyiunkban létrehozni azt a valódi vágyat, hogy érezzük a spirituális valóságot – a szeretet és adakozás tulajdonságait.

4. A közös erőfeszítéseink eredményeképpen, hogy elérjük az adakozás és szeretet tulajdonságait felfedezzük majd, hogy külső segítségre van szükségünk. Ez egy belső imát hoz majd létre a Teremtő felé, hogy segítsen minket, és elősegítse hogy ezek a tulajdonságok megjelenjenek bennünk.

5. Ez a fajta ima képes megjelenni bennünk, és képes minket befolyásolni ahogy mi a hiteles Kabbala forrásokat a csoporton belül, együtt tanuljuk.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,633 seconds.