Dr. Michael Laitman

Vibráljunk együtt a Zohár Könyvének hangjaival

Írva van “Fedezzük fel a Teremtőt a félelemben”. De mi is ez a félelem? A félelem belső változásokra utal, hasonlóan azokhoz a vibrációkhoz melyet hangszerek, mint hegedű, egy gitár vagy a hárfa hoznak létre. Ezek a belső vibrációk képessé teszik a hangszert arra, hogy hangot adjanak ki, vagy felfedjék ezt a hangot belülről.

Annak érdekében hogy felfedezzük a Teremtőt, meg kell értsük, hogy “Minden nap ő meghív minket a Horev Hegyéről”. Készen kell állnunk arra, hogy meghalljuk ezt a hívást, mint egy hangszer, mely teljes egységben együtt vibrál az Ő hangjával. Ez a jelentése annak, hogy a Teremtőt a félelemben felfedjük. És akkor majd meghalljuk Őt.

A Zohár Könyvét a megfelelő felkészüléssel kell megközelítsük: a nyughatatlan szükségét kell éreznünk annak, hogy Őt felfedezzük, és ugyanakkor éreznünk kell a saját teljes tehetetlenségünket ennek eléréséhez. Ez a két benyomás arra késztet majd minket, hogy teljes egységben együtt vibráljunk a Teremtő hívásával, mely a Zohár Könyvében van elrejtve, és akkor mi majd felfedezzük ezt a hangot.

A személy fokozatosan érezni fogja, hogy a Teremtő hangszerévé válik, és az egész Univerzum áthalad rajta mint hatalmas energia folyam hullámokban és felfedezésben. Azonban a személy nem csak egy egyszerű fadarab, az alapanyag melyből a hengszert készítették. Ehelyett azáltal, hogy egységben van a Teremtővel, és ugyanazokat a vibrációkat hozza létre, azáltal egyenlővé válik Vele. A személy készen áll arra, hogy lenullázza magát teljeséggel annak érdekében, hogy részt vegyen ugyanazokban a mozdulatokban és változásokban mint a Teremtő, aki átadja a személynek Saját tudását és tulajdonságait.

Ennél fogva, amikor a Zohár Könyvét olvassuk, akkor le kell nullázzuk magunkat, mint egy embrió és megpróbáljuk magukba szívni a könyv hangjait.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.