Dr. Michael Laitman

A világ érzékelése az adakozás tulajdonságán keresztül

A teljes érzékelésünk ennek a világnak az érzésére épül. Az elképzelésünk minden terméke az érzéseink következménye, és mi nem leszünk képesek semmit sem elképzelni aminek nincsen kapcsolata előző tapasztalatainkkal.

Még akkor is ha megpróbálok egy másik bolygóról származó állatot elképzelni, az elképzelt kép továbbra is arra fog alapulni, amit már előzőleg érzékeltem. Lehetetelen valami olyasmit elképzelni ami nem analóg érzékeimmel. A cselekedeteim mindig abból származnak majd, és én általuk vagyok limitálva.

Én az érzéseim rabja vagyok, de manapság még a tudósok, kutatók is felfedezik egy gyakorlati módon, hogy mindenkinek meg kell változtatnia a világ érzékelését.

Én jelenleg a világot a megszerzés tulajdonságán belül érzékelem, de nekem meg kell szereznem az adakozás tulajdonságát, és a világot abból a perspektívából kell érzékelnem – nem elképzelésemben, hanem aktuális érzékelésben. Ez az új érzékelés lesz a spirituális világ.

Az attitűdömnek pragmatikusnak és gyakorlatinak kell, hogy legyen, mivel a Kabbala az egy gyakorlati tanítás, mely semmilyen tekintetben nem kapcsolódik absztrak filozófiai koncepciókhoz.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,624 seconds.