Dr. Michael Laitman

A Teremtés egésze a tiéd lehet!

Kérdés:

Amikor az egész világ eléri a végső kijavítását, felemelkedik, illeszkedik a Felső Világgal, akkor kiderül, hogy mi nem élveztük az életet ezen a világon, de már átmentünk a Spirituális Világba?

Válaszom:

Aggódsz, hogy soha nem éred el azt a hírnevet, ami jár neked, vagy a dicsőséget, pénzt és a hatalmat minden felett. Félsz, hogy kijavítod magadat, és túl leszel ezeken a vágyakon, felemelkedsz egy másik világba, ahol a Teremtő fog találkozni veled, megölel és kérdezi: „Nos, mond meg mit kívánsz?” De semmi sem marad, amit kérhetsz.!

Nem akarsz pénzt, dicsőséget, hatalmat, vagy bármi mást . Akkor mit csinálsz? Mi a jogos szükségleted? Egy korty víz vagy egy marék bogyó egy hétre. És ez a végső kijavulás, amire mindannyian törekszünk?

De ne aggódj, minél magasabbra emelkedik egy személy, annál nagyszerűbbek a vágyai. Mai materiális  vágyaik, viszonyítva a spirituális vágyakhoz milliárdszor kevesebbek, mint egy csecsemő vágyai a felnőtthez képest. Valóban mi teljesen el vagyunk vágva  a spirituális világtól, amíg a csecsemő ugyanabban a világban él, mint mi.

De amint a gyerek vágya nő a korával, úgy szeretné élvezni az életet, mint egy felnőtt, ugyanezen a módón nő a lelkünk vágya bennünk. Ha mi áttörjük a kerítést, ami elválaszt minket a Felső Világtól, és belépünk a spirituális világba, ott a tisztátalan vágyak egész rétegét találjuk, amelyeket ki kell javítanunk Ha kijavítjuk őket, felvisznek a Felső Világba.

Mennyit veszíthetsz most, összehasonlítva azzal, amit a spirituális tisztátlan világ tud adni neked? Ez olyan hatalmas vágyakat ad, hogy a mi univerzumunk az semmi ahhoz képest, ezek összefogják az egész világot, nem csak ezt a világot, ami csak egy homokszem, a közelben lévőkhöz  képest. Ezért ne félj, a vágyaink egész idő alatt csak nőnek Ezért ennek a világnak a vágyai , minden vagyona, a hírneve, hatalma csak  értéktelen apró érzések a spirituális beteljesedéshez képest.

Azontúl a világ mostanság oly kétségbeesésben és depresszióban szenved, hogy  a személy éppenséggel nem kíván ilyen apróságokat.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,632 seconds.